We zoeken een ergotherapeut (19u/week - zwangerschapsvervanging)

Bekijk hier de vacature !

Hoorapparaten, hulpmiddelen en accessoires

Afhankelijk van je gehoorverlies en de omstandigheden waarin je leeft en werkt, zijn er verschillende soorten hoorapparaten beschikbaar. Maar ook accessoires, hulpmiddelen en bescherming voor een optimaal gebruiksgemak in alle mogelijke situaties. Voor de hoorapparaten en auditieve hulpmiddelen werken we met de merken WIDEX, SIGNIA, OTICON en PHONAK. Voor gehoorbescherming (zwemdoppen, muziekoordoppen, slaapdoppen,..) en In-Ears (specifiek voor muzikanten) werken we met VARIPHONE en DECILO.

 • Hoorapparaten

  Laat je hoorapparaat afstellen

  Laat je hoorapparaten elke 3 tot 6 maanden opnieuw fijn afstellen! Wij voorzien enkele technische dagen waarop je gratis kan langskomen zonder afspraak. Past de datum niet? Dan kan je zelf ook altijd een afspraak maken via het secretariaat.

  De technische dagen in 2024: 24 september en 10 december. Altijd op dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur.

  Slimme hoortoestellen

  De nieuwe hoortoestellen kunnen nu ook verbonden worden met smartphones, TV, PC en meer. Hierdoor kunnen ze audio streamen vanuit talloze apparaten en is het mogelijk om handsfree te bellen. Er bestaan bovendien oplaadbare varianten.

  Draadloze accessoires of auditieve hulpmiddelen

  Met deze hulpmiddelen verbeter je de prestaties van je hoortoestellen in lastige luistersituaties zoals een luidruchtige omgeving, een lange afstand en TV kijken. Zo heb je flits- en trilwekkers; tv-, radio- en audioversterkers; waarschuwingssystemen;...

  Gehoorbescherming

  Blootstelling aan harde geluiden kan onomkeerbare gehoorschade veroorzaken. Het is dus belangrijk je gehoor voldoende te beschermen tegen schadelijk invloeden van buitenaf. Net als je vingerafdrukken zijn je oren uniek. Bescherming op maat is dan ook aan te raden. In ons aanbod hebben we onder meer zwemdoppen, muziekoordoppen, slaapdoppen,.., maar ook In-Ears wat specifiek voor muzikanten gebruikt wordt.

  Afspraken & contact

  Neem contact op

  Petra Letouche, administratief medewerker