We zoeken een ergotherapeut (19u/week - zwangerschapsvervanging)

Bekijk hier de vacature !

Unieke zorg voor unieke levens

Bij CAR Horizon geloven we dat iedereen uniek is en recht heeft op de beste zorg. We willen in de eerste plaats dat jij en je kind je welkom en gewaardeerd voelen. Om dan samen een positieve verandering in jullie leven te realiseren. We creëren een warme en toegankelijke omgeving voor iedereen die onze hulp nodig heeft.

Doelgroepen en problematieken

Het Centrum voor Ambulante Revalidatie Horizon biedt zorg op maat van kinderen en volwassenen.
Naast individuele therapie bieden we ook groepstherapie aan. 

Neem contact op

Revalidatie

Van exacte diagnose tot behandeling op maat: onze maatschappelijk assistenten, therapeuten en artsen begeleiden je kind doorheen het ganse revalidatieproces. Daarbij houden we altijd rekening met de volledige context van je kind en houden we je als ouder nauw betrokken. 
Wist je dat wij voortaan ook groepstrainingen voor ouders aanbieden? Ontdek onze 5-delige reeks rond opvoedingsvaardigheden en onze psycho-educatieve avonden rond ASS en ADHD. Klik hier: flyer recto / verso 

Lees meer

“Niet enkel voor Lieze, maar ook voor ons waren jullie een grote steun en toeverlaat! Ik hou enorm van de manier waarop Lieze werd behandeld bij ieder van jullie, rekening houdend met haar persoonlijkheid, karakter, eigen mening.  Dankzij jullie hulp staat Lieze waar ze nu staat; en deze plek is het mooiste wat wij als ouders voor Lieze kunnen wensen.”

Afspraken & contact

Neem contact op

Petra, Sofie & Annick