We zoeken een ergotherapeut (19u/week - zwangerschapsvervanging)

Bekijk hier de vacature !

Hoorcentrum De Kim

Ons HOORCENTRUM is er voor elke leeftijd. Je kan bij ons team terecht voor een gehooronderzoek met uitgebreide testen en analyse. Maar ook voor het aanmeten van een geschikt hoortoestel of andere passende behandelingen en ondersteuning. We streven ernaar om ieders gehoorbehoeften te begrijpen en eraan te voldoen. Met de beste moderne apparatuur en professioneel advies, zodat je gehoor én je levenskwaliteit verbeteren.

Gratis gehoortest

Twijfel je of je nog wel goed hoort? Kom dan even langs voor een gratis gehoortest. Daar is altijd een neus- keel- oorarts bij betrokken die de resultaten analyseert. En je krijgt een gedetailleerd beeld van je gehoorprofiel met de nodige uitleg en gericht advies. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en bij wie je terecht kan.

Maak je afspraak

Onderzoek NKO-arts

Het HOORCENTRUM heeft zijn eigen neus- keel- oorarts. Je kan bij hem terecht op doorverwijzing van je huisarts. Of je kan op eigen initiatief een afspraak maken. Dokter Callier is er tweewekelijks op donderdag tussen 14 en 16 uur.

Maak je afspraak

Je hebt een hoorapparaat nodig?

Dan gaan we niet over één nacht ijs! Want er komen een paar belangrijke stappen bij kijken die we hier even overlopen:

  1. Om aanspraak te kunnen maken op een gratis proefperiode met hoorapparaten en tussenkomst van je mutualiteit heb je altijd een voorschrift van de NKO-arts nodig.

  2. Na een uitgebreide intake en een audiologisch onderzoek met de modernste professionele apparatuur, selecteren we samen de meest geschikte hoorapparaten.

  3. We stellen de gekozen hoorapparaten nauwkeurig in op je gehoorverlies. Daarbij houden we altijd rekening met jouw feedback.

  4. Vervolgens krijg je de apparaten minimum 14 dagen mee op proef. Zo kan je ze uitproberen in je persoonlijke omgeving.

  5. Na die eerste proefperiode kom je terug op controle en stellen we bij waar nodig. Daarna probeer je ze verder uit. We evalueren zoveel als nodig om de meest geschikte instelling te vinden.

  6. Zodra jij 100% tevreden bent, doen wij de nodige audiometrische onderzoeken met je hoorapparaten en kan je ze aankopen.

Ontdek ons aanbod

Er zijn verschillende mogelijkheden om je gehoor te verbeteren. Bovendien zijn er naast hoorapparaten ook diverse handige hulpmiddelen en beschermende oplossingen om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt horen in allerlei situaties.

Bekijk alle apparaten

Dit moet je weten

Afspraken & contact

Neem contact op

Petra Letouche, administratief medewerker